3M Luminometer LM1

Geplaatst op: vrijdag 17 februari 2017

Maak kennis met de nieuwe bewaker van het proces.

3M Luminometer software


Even voorstellen: Het 3M™ Clean-Trace™ Hygiënecontrole- en Managementsysteem
Als het gaat om hygiënecontrole, heeft u veel lijnen lopen en accurate informatie is cruciaal. Niet alle systemen zijn hetzelfde. Houd de vaart erin met het Clean-Trace Hygiënecontrole- en Managementsysteem, nu herontworpen en nog betrouwbaarder.

Ontworpen om u rust te bieden dankzij de verbeterde nauwkeurigheid en baanbrekende technologie.

 

Profiteer nu van onze eindejaarsactie! Meter + 100 swabs voor € 1.500,00 excl. btw. 

Er is geen tijd voor inefficiënte tests - u wilt uw monster zo snel mogelijk hebben. Clean-Trace ATP Tests kennen een intuïtief ontwerp dat gemakkelijk te implementeren en te gebruiken is. Dankzij de lange, flexibele vorm kunt u het wattenstaafje zelfs op die moeilijk te bereiken plaatsen gebruiken. De langwerpige, draagbare wattenstaafjes zijn met gemak met één hand te activeren.

3M Luminometer LM1

De nieuwe herontworpen Clean-Trace-luminometer kent een vergroot gebruikersgemak, snellere resultaten en eenvoudige éénhandsbediening. Het ergonomische ontwerp maakt testen makkelijk en minimaliseert trainingstijd en -kosten. Met een hogere mate van reproduceerbaarheid en de laagste variabiliteit in de markt, krijgt u de accurate resultaten waarop u kunt rekenen.

Verspil geen tijd met het zoeken naar rapportages. Een herontworpen dashboard zorgt voor een snelle en makkelijke manier om rapportages te maken, op te slaan en op te zoeken. Clean-Trace hygiënemanagementsoftware maakt van data informatie zodat u de oorzaken kunt identificeren en direct actie kunt ondernemen. Nu nog makkelijker in het gebruik en intuïtiever met gemakkelijke draadloze en netwerkmogelijkheden. Zet uw data aan het werk zodat trends op de werkplek worden herkend. Optimaliseer de productiviteit en voeg waarde toe aan het proces.

Data is slechts data - totdat het is versimpeld, gestroomlijnd en gepresenteerd wordt als informatie die u helpt om betere en goed geïnformeerde beslissingen te nemen. Met het de Clean-Trace hygiënemanagementsoftware kunt u snel exact lokaliseren waar een reinigingsprobleem zich heeft voorgedaan en actie ondernemen. U kunt aandachtsgebieden vinden of voorspellen waar problemen zich zouden kunnen voordoen. Verbeter de reinigingsconsistentie, de controle en de ´in één keer goed´reiniging die helpen om de uitvaltijd te beperken en zorgen voor een sneller hervatten van de productie. Wees proactief en voorkom kleine problemen voordat ze groot worden.

Wanneer mensen op u rekenen om de risico´s te identificeren en te managen, dan heeft u accurate informatie nodig. Om vol vertrouwen deze ingrijpende beslissingen te nemen, heeft u meer nodig dan een visueel assessment. U heeft snellere resultaten nodig dan microbiologische tests kunnen leveren. U heeft een betrouwbaar, compleet systeem nodig dat u helpt om de Hygiënecontrole te managen - dan kunt u een beslissing maken en verder gaan.

Vanaf heden is de 3M Luminometer LM1 online te bestellen in onze Laboz webshop!

De handleiding is te downloaden van de website van 3M: Handleiding en specificaties (website 3M)3M UXL 100 ATP swap Test Laboz