Tritium Microbiologie

Geplaatst op: woensdag 28 oktober 2015

Nieuws - Tritium MicrobiologieTritium Microbiologie B.V. kent een lange geschiedenis als producent van kant-en-klare voedingsbodems. Tritium Microbiologie levert aan microbiologische laboratoria in (onder meer) de voedsel-, klinische-, farmaceutische-, veterinaire-, cosmetische-, water- en milieusector.

"Tritium werkt klantspecifiek: elk recept, elk volume, elke verpakking en elke batchgrootte is mogelijk" vertelt André Schoenmakers van Tritium Microbiologie.

Vandaag de dag hebben we meer dan 1400 recepten en 2500 artikelcodes, maar deze aantallen nemen voortdurend toe. Tritium is een onafhankelijk bedrijf en gebruikt grondstoffen en ingrediënten van elke gewenste leverancier.

Oprecht mogen we zeggen dat Tritium Microbiologie een typisch MKB-bedrijf is wat wordt gekarakteriseerd door korte lijnen, flexibiliteit en snelheid. Van oudsher richt Tritium zich op afnemers in de Benelux, maar in toenemende mate leveren ze ook aan bedrijven in met name Duitsland, Oostenrijk, Frankrijk, Hongarije, Kroatië en de Scandinavische landen.

Nieuws - Tritium Microbiologie 3

Meer dan 2500 kant en klare laboratorium media producten verkrijgbaar in de webshop van Laboz.

Nieuws - Tritium Microbiologie 4